ONTWERP DOOR MASCHA JONASSE

Bij de intake op locatie luister ik kritisch en kijk ik goed om mij heen. Ik stel veel vragen en kom zo tot een uitgebreide wensenlijst. Ook wordt de bestaande situatie gefotografeerd. Mijn persoonlijke benadering wordt door klanten zeer gewaardeerd. Met een schat aan indrukken en gegevens ga ik aan de slag. Hieruit ontstaat een schetsontwerp, wat door mij weer op locatie wordt gepresenteerd. Hierna maak ik een definitief ontwerp en beplantingsplan.

UITVOERING DOOR BOB NOZ

Ik ga bij de klant kijken naar de huidige situatie en hoe het ontwerp van Mascha uitgevoerd gaat worden. Met deze gegevens maak ik een gedetailleerde prijsopgave. In het vervolggesprek wordt de offerte uitgelegd. Ook wordt besproken of de klant zelf werkzaamheden wil uitvoeren. Als de offerte naar wens is, wordt de planning besproken. Alle werkzaamheden worden door mijzelf uitgevoerd, zoals straten, metselen, grondbewerking, aanplanten, timmerwerk, elektra en desnoods een buitenkraantje. Bij grotere projecten huur ik gekwalificeerd personeel in.

Na één groeiseizoen wordt alles gecontroleerd. Planten die niet zijn aangeslagen worden vervangen. Ook geven wij tips en adviezen over het onderhoud. Wij horen natuurlijk graag of de tuin aan de verwachtingen voldoet!

design macrin